Om os

Skipper Michael:

Jeg hedder Michael og er 33 år. Jeg er Yachtskipper af 3. grad og har sejlet i en håndfuld år, blandt andet som gast i Caribien og Stillehavet, hvor min tørst for langturssejlads blev vækket. Jeg glæder mig til at være sammen med min lille familie, sejle med familie, venner og gaster; møde spændende nye mennesker; glæder mig til fange min første fisk, og glæder mig til at nyde livet i slow motion.

Skipperfrue Stine:

Jeg hedder Stine og er kæreste med Michael og mor til Storm. Indtil jeg mødte Michael for 2 år siden, havde jeg aldrig sat fod på en sejlbåd. Det havde jeg egentlig heller ikke, da jeg sagde ja til mit livs eventyr; at sejle til Caribien. Men hvem siger nej til et sådan tilbud? Siden da er vi blevet bådejere og forældre, og eventyret kan begynde!

Styrmand Storm:

Jeg hedder Storm Evald Jørgensen og blev født en solskinsdag i slutningen af april 2012. Jeg glæder mig til at være sammen med mor og far, spise, sove og selvfølgelig opleve verden.

 

 

Om os:

Vi er positive og glade mennesker, der forsøger at få det meste ud af den tid, der er givet os. Vi spiser sundt, ryger ikke (bortset fra cigarer) og drikker alkohol (men ikke når vi sejler).